AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2019 20:49
Ingen splid: Hele Arsenal-truppen står bag Emery

Kieran Tierney slår fast, at hele Arsenals trup fortsat støtter op om Unai Emery.


Arsenal måtte i går nøjes med 1-1 mod Guimaraes i Europa League, og the Gunners har dermed blot vundet en enkelt af deres seneste seks kampe. 

Udover de skuffende resultater har der været rygter om, at flere spillere i Arsenal-truppen skulle være utilfredse med manager Unai Emery, men det bliver nu afvist af Kieran Tierney: 

- For mig har manageren været fantastisk, siden jeg kom til klubben. Alle i omklædningsrummet har tiltro til ham og til hinanden, siger Tierney til Daily Mail. 

- Jeg lærer en masse hver dag, og jeg nyder managerens spillestil. Han hjælper mig til at blive en bedre spiller, og det er nu op til os spillere at rette fejlene på banen. 

På rygtebørsen har der også været snak om, at Unai Emery kan blive fyret, hvis Arsenal taber til Leicester i næste spillerunde, men skal man tro Tierney, har spanieren ikke tabt omklædningsrummet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED