Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:10:2021 22:21
Ingen penge til Manchester United: Lingard til Barcelona?

Jesse Lingard kan muligvis være på vej til Barcelona på en fri transfer.


Jesse Lingard fik gang i fodboldkarrieren igen, da han i anden halvdel af sidste sæson blev udlejet til West Ham og gjorde det fantastisk.

Trods West Hams interesse i at købe ham permanent, så endte Jesse Lingard med at blive på Old Trafford i sommervinduet, men han er ikke helt tilfreds med mængden af spilletid i denne sæson. Det skriver ESPN.

Blot 45 spilleminutter i ligasammenhæng er det blevet til.

Det er også grunden til, at han har afvist et tilbud fra Manchester United om at forlænge sit nuværende ophold, der står til at udløbe næste sommer.

Nu forlyder det, at Barcelona kan blive englænderens næste destination.

Ved årsskiftet kan han forhandle med udenlandske klubber om en potentiel fri transfer næste sommer, og mediet erfarer, at Barcelona er én af flere klubber, som er interesseret.

Udover den spanske klub holder AC Milan angiveligt også øje med situationen.

Jesse Lingard er ifølge ESPN åben for et skifte til enten spansk eller italiensk fodbold.

Fast spilletid er det vigtigste for Jesse Lingard, og det skyldes især VM i 2022, som han gerne vil udtages til, og her er spilletiden afgørende. 

VI UDLODDER EN LANDSHOLDSTRØJE I EN KONKURRENCE - DELTAG HER:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE