AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2019 18:15
Ingen ny Captain Fantastic: Gerrards fætter overvejer at forlade Liverpool

Bobby Duncan, Steven Gerrards fætter, overvejer sin fremtid på Anfield efter bekymring over mangel på spilletid.


Steven Gerrards 17-årige fætter og Liverpool-talent, Bobby Duncan,  lægger i disse dage hovedet i blød og overvejer sin fremtid på Anfield.  Det skriver Daily Mail onsdag.

Den 17-årige angriber har ellers haft en flot debutsæson for Liverpool efter skiftet fra Manchester City sidste sæson.  32 mål er det blevet til for Duncan -  hvoraf de fleste er scoret for klubbens U18-hold.

Men trods sin unge alder frygter Duncan allerede nu for, om han kan finde vejen til Liverpools førstehold.  Andre angrebstalenter som Rhian Brewster og Rafa Camacho er over ham i klubhierarkiet, så i øjeblikket har han svært ved at se sin rute til Jürgen Klopps mandskab.

Daily Mail skriver, at en række engelske såvel som udenlandske klubber er opmærksomme på situationen og holder øje med,  hvorvidt klublegendens fætter er parat til at forlade Anfield eller ej. 

Duncan skulle være beredt på at flytte til en udenlandsk klub for at få førsteholdserfaring på samme måde, som Jadon Sancho og Reiss Nelson har haft succes med.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED