Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ingen kære mor: Sean Dyche forbød to ting ved ankomst til Everton

Af Emil Plovgaard
09.02.2024 Kl. 15:37

Sean Dyche har været ved roret i Everton i lidt mere end et år nu.

Den tidligere Burnley-manager formåede at overleve med Everton i sin første sæson i klubben.

Dyche er kendt for at være en ‘no-nonsense’-type, og han fik sine spillere til at gennemføre den såkaldte bip-test umiddelbart efter sin ankomst.

Derudover forbød han, at spillerne var iklædt halsedisser og huer til træning, mens han også indførte, at benskinner skulle på under træningssessionerne.

Dyche mener dog, at der er tale om helt normale indgreb.

– Dette har været normen i flere år, og det gør mig sindssyg. Med mindre jeg har været ude af spillet for længe, så er det mig bekendt ikke tilladt at spille med huer, når man spiller på en lørdag, man må heller ikke bære halsedisser om lørdagen, og efter reglerne, skal man også være iklædt benskinner. Det er ikke raketvidenskab.

– Alle skaber en mytisk historie om, at det er hårde regler under Sean Dyche. Det er bare sund fornuft. Man træner, som man spiller. Hvordan kan man træne, hvis man har 14 halsedisser, 15 huer og leggings på, men ingen benskinner.

– Det forklarede jeg til dem. Der findes ikke en spiller her, hvor alt ikke er blevet forklaret til dem. Det skulle undre mig, hvis nogen ikke har fået budskabet ind her. Jeg forklarer alt til dem og årsagen bag det, siger Sean Dyche i et interview med Liverpool Echo.

Annonce