AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 15:05
Ingen forlængelse? - Tottenham skal sælge Eriksen

Den tidligere Tottenham-målmand Paul Robinson mener, at the Lilywhites skal sælge Christian Eriksen, hvis han ikke vil forlænge sin kontrakt.


Der har været meget snak om Christian Eriksen gennem de seneste måneder, eftersom den danske landsholdsspiller har gjort det klart, at han gerne vil videre i sin karriere.

Selvom han er blevet sat i forbindelse med en række klubber, er han dog stadig ejet af Tottenham, men selvom mulighederne for midtbanespilleren nu formodes at være yderst begrænsede i forhold til et klubskifte, bør Tottenham forsøge at sælge ham.

Det mener Paul Robinson – i hvert fald hvis Christian Eriksen ikke vil forlænge sin kontrakt.

- Bestyrelsesformanden har tydeligvis sat et prisskilt på ham, og de skal have noget for pengene. Hvis han ikke skriver under på en ny kontrakt, skal de slå til og sælge, siger Paul Robinson til Sky Sports.

Den tidligere landsholdsspiller mener endvidere, at det har negativ indflydelse på resten af truppen, at Christian Eriksen gerne vil væk.

- Han har fortalt, at han er klar til en ny udfordring. Han har været i klubben gennem seks år nu, og at han ikke har forlænget og er gået ind i sit sidste kontrakt, det har en effekt på holdet, tror jeg.

Christian Eriksen kom til Tottenham fra Ajax. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED