AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:11:2019 09:27
Ingen Champions League, ingen Kane: Skrider uden top fire-placering

Ifølge spanske EL Desmarque forlader Harry Kane Tottenham, hvis de ikke kvalificerer sig til næste års Champions League.


Det kan være svært at være den største stjerne i en klub, der ikke klarer sig så godt.

Det må også siges at være tilfældet for Harry Kane, der i denne sæson har måtte affinde sig med, at holdets præstationer har været meget svingende.

Nu skriver El Desmarque, at det kan sætte spørgsmålstegn ved stjerneangriberens fremtid hos Spurs.

Skal man tro det spanske medie, vil Harry Kane forlade Spurs, hvis ikke de kvalificerer sig til næste års Champions League.

I går kunne vi berette, at Mourinho har fået et løfte på, at man under ingen omstændigheder vil sælge Kane, men det muligvis blive meget svært at holde på ham ifølge El Desmarque.

Klubben, der har Kane på ønskelisten, er Real Madrid, hvor præsidenten Florentino Perez er villig til at gøre nærmest alt for en underskrift af den kaliber.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED