Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Indkaldt: Tidl. Premier League-spiller skal i krig for Rusland

Af Emil Plovgaard
28.09.2022 Kl. 14:25
Ruslands præsident, Vladimir Putin, beordrede i sidste uge en delvis mobilisering, og det går ud over tidligere Premier League-spiller.
Den tidligere Everton-spiller Diniyar Bilyaletdinov er blevet indkaldt den russiske hær og skal dermed kæmpe i krigen i Ukraine.
 
Det skriver flere russiske medier onsdag ifølge Daily Mirror.
Den tidligere midtbanespiller, som i øjeblikket er træner for Rodina Moskva II i Ruslands Second League er blevet indkaldt til den russiske hær ifølge hans far.
 
Ruslands præsident, Vladimir Putin, fortalte i sidste uge om sine planer for delvis mobilisering i Ukraine, som vil betyde, at yderligere 300.000 russere træder ind i krigen snarligt.
 
Bilyaletdinov kritiserede i sommer den tidligere Chelsea-spiller Victor Moses, fordi han ikke mødte op til en træning hos den russiske storklub Spartak Moskva.
 
– Sådan nogle handlinger er ikke acceptable. Hvis man har i sinde at bryde kontrakten, så er man nødt til at komme og udtrykke sine følelser som en mand, lød det fra Bilyaletdinov i slutningen af juni.
 
Bilyaletdinov skiftede til Everton i 2009 for omkring ni millioner pund. Dermed blev han på det tidspunkt klubbens tredjedyreste spiller. Han tilbragte tre sæsoner på Goodison Park, inden turen gik videre til Spartak Moskva.
Annonce