AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:03:2020 13:30
Indendørs fodboldbane: City-stjerne viser rundt i sit hus til 39 millioner

Benjamin Mendy viser rundt i sit hjem, der blandt andet tæller et fitnessrum og en indendørs fodboldbane.


Som godt betalt Premier League-spiller er det velkendt, at mange vælger at bruge adskillige millioner af kroner på dyre biler og huse. Benjamin Mendy er ingen undtagelse.

I 2018 købte den franske forsvarsspiller et hus i Chesire af cricket-legenden, Freddie Flintoff, hvilket løb op i 39 millioner kroner. Men det er heller ikke et helt ordinært hus, Manchester City-spilleren er kommet i besiddelse af.

Huset indeholder blandt andet en indendørs fodboldbane, hvor Benjamin Mendy tilbringer mange timer med holdkammeraterne.

- Når eksempelvis Riyad (Mahrez, red.) eller (Raheem, red.) Sterling kommer, sætter vi nettet op i midten. Du kan se markeringen på gulvet. Det er linjen, og så spiller vi med to berøringer. Du ved, fodboldtennis, og vi spiller i to eller tre timer, fortæller Benjamin Mendy, mens han viser rundt i huset.

Det er mediet, Otro, der har fået lov til at komme med på en rundvisning i Benjamin Mendys hjem, hvor franskmanden også stolt viser sin trofæsamling frem og svarer på, hvem der træner hårdest i fitnesslokalerne hos Manchester City.

Herunder kan du komme med på rundvisningen:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED