AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:04:2019 11:48
Ince: Pogba fortjener at spille for et tophold - ikke United

Den tidligere Manchester United-spiller synes, at Paul Pogba fortjener bedre end Manchester United i sit nuværende stadie.


Paul Pogba kan ikke gøre det hele selv, og han fortjener at omgive sig med klassespillere på banen, mener Paul Ince.

Den franske midtbanestjerne har de seneste spillerunde selv haft et formdyk, men det er ikke så underligt, når kvaliteten på Manchester United-mandskabet ikke er bedre.

- Folk snakker om Pogba og siger, han burde udrette mere på banen. Men det er begrænset, hvor meget han kan gøre, når han er omringet af de spillere, som han er på United-holdet, siger Ince til Paddy Power.

- Var han omgivet af klassespillere, ville vi få den rigtige Pogba at se.

Ince var heldig nok til selv at spille med lengeder som Bryan Robson, Roy Keane og Eric Cantona,  men der er ingen pendanter til dem på det nuværende Manchester United-mandskab - og Paul Pogba fortjener bedre, mener Ince.

- United kan ikke bare være afhængige af Pogba og forvente, at han gør det hele selv.  De andre skal også bære deres læs, siger Ince.

- Pogba har brug for og fortjener et hold fyldt med topspillere, og det synes jeg ikke, at Manchester United har lige nu.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED