AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2019 15:49
Imponeret Klopp: Utrolige indkøb gør Arsenal til mesterskabskandidater

Jürgen Klopp er imponeret over Arsenals indkøb denne sommer. Tyskeren mener, at de har gjort The Gunners til seriøse mesterskabskandidater.


Liverpool og Arsenal er de eneste mandskaber, der indtil videre er ubsejrede i årets Premier League.

Lørdag aften mødes topholdene så på Anfield, og Jürgen Klopp udtrykker stor respekt for modstanderen fra London. Han mener endda, at sommerindkøbene har gjort Unai Emerys mandskab til seriøse mesterskabskandidater.

- De har hentet nogle utrolige talenter denne sommer. Det er en af årsagerne til, at jeg ikke kan lide det eksterne fokus, der har været på, at kun et par klubber kan kæmpe med om mesterskabet, skriver tyskeren i kampprogrammet til mødet med The Gunners og fortsætter:

- Efter min mening giver det overhovedet ingen mening. Det er vanvittigt, hvis man ikke anser Arsenal og deres manager for at være et af det bedste hold i landet. De har alt, hvad der kræves for at gå hele vejen, og derfor mener jeg, at det bliver en rigtig spændende Premier League-sæson.

Arsenal sluttede i sidste sæson på femtepladsen - 27 point efter Liverpool.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED