AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2019 14:44
Imponerende: Bournemouth-manager runder vild milepæl mod Fulham

Bournemouths Eddie Howe runder en meget imponerende milepæl, når the Cherries i weekenden møder Fulham.


På papiret er lørdagens opgør mellem Bournemouth og Fulham ikke det mest interessante, men for Bournemouth-manager Eddie Howe er kampen noget helt specielt. 

Som den yngste manager nogensinde runder han således 500 kampe som træner i engelsk fodbold, hvilket må siges at være en yderst imponerende bedrift af 41-årige Howe. 

Han overtog første gang tøjlerne i Bournemouth i slutningen af 2008, hvorefter han i 2011 drog til Burnley. Tiden hos the Clarets blev dog kortvarig, og siden 2012 har han stået i spidsen for Bournemouth. 

Med Howe på sidelinjen er the Cherries gået fra bunden af League Two til midten af Premier League, og englænderen er da også begejstret for tiden i klubben: 

- Det har virkelig været en sjov og succesfuld periode for os. Jeg er meget taknemmlig for at få muligheden for at træne den her klub, udtaler han ifølge Sky Sports. 

Howe og Bournemouth ligger med fire kampe tilbage på 12. pladsen i Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED