Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2022 20:57
Ikke til salg: FC Barcelona forhørte sig om Harry Maguire

Manchester United har angiveligt afvist en henvendelse fra FC Barcelona.


Det har været op og ned for Harry Maguire i løbet af hans Manchester United-karriere.

Noget tyder dog på, at han også fremover vil få en vigtig rolle at spille hos Manchester United, for klubben har afvist en henvendelse fra FC Barcelona.

Det beretter Andy Mitten, der siden 1989 har arbejdet som redaktør på United-fansiden 'United We Stand', og som en nebengesjæft skriver for en række medier, herunder The Athletic og BBC.

Maguire skiftede til i 2019 til Manchester United fra Leicester i en handel, som gjorde ham til den dyreste forsvarsspiller nogensinde.
 
Den nu 29-årige Maguire blev udpeget som anfører efter bare et halvt år i klubben, og han skaffede sig hurtigt Ole Gunnar Solskjærs tillid.
 
I sidste sæson var Maguire dog ikke anførerbindet værdigt, men det er nok også de færreste i truppen, der kan være tilfredse med præstationerne.
 
Det ser ikke ud til, at Maguire forlader klubben denne sommer, men andre defensive kræfter såsom Eric Bailly, Phil Jones og Axel Tuanzebe ventes at forlade klubben.
 
Manchester United rejser 8. juli på en pre-season til Thailand, hvor man blandt andet skal møde Liverpool i en træningskamp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE