Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2020 22:16
Ikke registreret i Premier League: Her er den stærkeste XI

Vi har samlet de bedste spillere, der ikke er registreret til Premier League, i en ganske stærk startopstilling.


Det har vakt ganske stor opsigt, at Mesut Özil og Sergio Romero ikke kan komme til at spille Premier League før tidligst til januar, eftersom henholdsvis Arsenal og Manchester United har valgt ikke at registrere dem til truppen. 

Her er ni øvrige spillere, der heller ikke er registreret til Premier League.

Målmand: Sergio Romero (Manchester United)
Han fik ikke lov til at skifte klub, og nu er han havnet bag både David De Gea, Dean Henderson og Lee Grant. Synd for argentineren, som er en klassekeeper.

Højre back: Achraf Lazaar (Newcastle)
Marokkaneren har slet ikke slået til for Newcastle, hvor han senest spillede en kamp for tre år siden.

Midterforsvarer: Phil Jones (Manchester United)
Englænderen er ikke inkluderet i Premier League-truppen, og han har ikke spillet for Manchester United siden januar.

Midterforsvarer: Sokratis (Arsenal)
Det er lidt blevet glemt, at grækeren er fravalgt til Arsenals Premier League-trup. Det er ellers ikke længe siden, at han var fast mand for The Gunners.

Venstre back: Danny Rose (Tottenham)
Er havnet bag Ben Davies og Sergio Reguilon i køen til spilletid, og de seneste rygter går på, at den tidligere engelske landsholdsspiller får sin kontrakt ophævet snart.

Central midtbanespiller: Jean Michael Serï (Fulham)
Var rygtet til store klubber for nogle år siden, men nu er han helt ude i kulden hos Fulham, der betalte store penge for ham.

Central midtbanespiller: Danny Drinkwater (Chelsea)
Utroligt nok er den tidligere Premier League-vinder stadig i Chelsea, men vejen til spilletid er uendelig lang.

Højre kant: Kamil Grosicki (West Bromwich)
Polakken, der har en lang karriere på landsholdet, er havnet ude i kulden hos oprykkerklubben, hvor han tæt på at skifte til Nottingham Forest.

Offensiv midtbanespiller: Mesut Özil (Arsenal)
Arsenal har valgt ikke at inkludere tyskeren i Premier League-truppen, og det er ganske bemærkelsesværdigt, eftersom han er en af klubbens mest løntunge spillere.

Venstre kant: Yannick Bolasie (Everton)
Han forsøgte at komme til Middlesbrough på sidste dag i transfervinduet, men det lykkedes ikke, og i stedet er han nu helt ude i kulden hos højtflyvende Everton.

Angriber: Christian Atsu (Newcastle)
Han er ikke fuldbyrdet angriber, men Atsu får den rolle på dette hold. Han er kommet til overs i Newcastle, hvor det pludselig vrimler med offensive spillere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED