Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2021 16:03
Ikke nok spilletid: Liverpool-reserve frygter at være nødsaget til skifte

Det bliver ikke til meget spilletid under Jürgen Klopp, og det får formentlig Alex Oxlade-Chamberlain til at søge væk fra Anfield, skriver Daily Mirror.


Alex Oxlade-Chamberlain frygter, at han er nødt til at forlade Liverpool for at få spilletid.

Det skriver den engelske avis, Daily Mirror.

Den 28-årige englænder startede ellers sæsonen ud med en times spil i premierekampen mod Norwich, men efterfølgende er det ikke blevet til meget. Her er det kun blevet til otte minutter i kampen mod Leeds. 

Han er efter sigende ikke meget for at forlade Anfield, men han har sin karriere som førsteprioritet, og han ønsker at spile. 

Alex Oxlade-Chamberlain ankom til Liverpool i 2017, hvor han ifølge Daily Mirror afviste et skifte til Chelsea, fordi han ville spille under Jürgen Klopp.

I sin tid i Liverpool har han været plaget af flere skader, men inden for det seneste år har han været klar - dog har det ikke resulteret i en masse spilletid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE