Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ikke kun Pickford: United følger stjernemålmand

Af Emil Plovgaard
25.09.2022 Kl. 11:02
Manchester United jagter en ny målmand.
Der er tilsyneladende noget om snakken, når Manchester United sættes i forbindelse med en målmand, man kan bruge på længere sigt.
 
I sommer hentede klubben Martin Dubravka på en lejeaftale, men den tidligere Esbjerg-keeper er ikke tiltænkt en længerevarende fremtid på Old Trafford.
Derfor er ledelsen gået på jagt efter en ny målmand, der skal give konkurrence til klubbens nuværende førstevalg mellem stængerne, David de Gea, og på længere sigt også afløse ham.
 
Lørdag blev klubben sat i forbindelse med Evertons Jordan Pickford, og søndag er det så Jan Oblak fra Atlético Madrid, der tilsyneladende stjæler klubbens rampelys, skriver Daily Mirror.
 
 
Oblak har blot et år tilbage af sin kontrakt med den spanske hovedstadsklub, og derfor mener avisen at vide, at Los Rojiblancos hellere vil sælge ham til vinter, end at miste ham på en såkaldt Bosman-aftale næste sommer.
 
Oblak har været en kæmpe profil, siden han skiftede til Atlético Madrid fra Benfica i 2014. Han er blevet noteret for i alt 360 kampe for klubben.
 
Desuden har han vogtet buret i 51 A-landskampe for Slovenien.
 
I 2020/21-sæsonen blev Oblak kåret til årets spiller i La Liga.
Annonce