Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ikke kun Maguire: West Ham henter endnu en engelsk landsholdsspiller

Af Emil Plovgaard
09.08.2023 Kl. 09:35
West Ham arbejder hårdt på at få flere handler i hus.

West Ham har travlt denne onsdag.

Tidligere på dagen forlød det, at The Hammers var nået til enighed med Manchester United om en pris på Harry Maguire.

Og nu kan The Guardian-journalist Jacob Steinberg så fortælle, at David Moyes' mandskab snupper endnu en engelsk landsholdsspiller.

 

Således er klubben blevet enig med Southampton om en aftale med James Ward-Prowse, der står noteret for 11 A-landskampe for England.

The Athletic tilføjer, at Ward-Prowse skriver under på en fire-årig kontrakt, og at handlen vil indbringe Southampton små 260 millioner kroner.

Ward-Prowse var med til at rykke ned fra Premier League med Southampton i den forgangne sæson, og han kommer efter alt at dømme ikke til at spille flere Championship-kampe.

West Ham har ellers fået kritik for, at klubben ikke har været særlig aktiv i løbet af sommerens transfervindue, men det lader der til at blive rådet bod på.

Klubben fra London Stadium solgte tidligere på sommeren Declan Rice til Arsenal for 912 millioner kroner, så der er penge nok at arbejde med for Moyes og kompagni.

West Ham har desuden vist interesse for Manchester Uniteds Scott McTominay, men det er uvist, hvor den aftale står i øjeblikket, efter at der er blevet afvist et bud på skotten.

West Ham begynder med en udekamp i den kommende Premier League-sæson, når klubben lørdag gæster Bournemouth.


TOPHISTORIER LIGE NU

5. Én ting forhindrer Højbjerg-skifte

Annonce