Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ikke kun Firmino: Liverpool-duo forlader også klubben til sommer

Af Emil Plovgaard
16.03.2023 Kl. 16:56
Roberto Firmino er ikke den eneste spiller, der forlader Liverpool til sommer.

Otte år bliver ikke til ni for Roberto Firmino, der har valgt, at hans tid hos Liverpool slutter efter denne sæson.

Her udløber brasilianerens kontrakt, og dermed vil Liverpool ikke kunne indkassere noget som helst for offensivstjernen.

Nu kan den normalt velunderrettede transferjournalist Fabrizio Romano berette, at yderligere to Liverpool-spillere i form af Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain, der også begge har kontraktudløb mod slutningen af sæson, er fortid på Anfield til sommer.

– Jeg forventer, at både Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain følger Roberto Firmino ud af døren og forlader Liverpool på en fri transfer til sommer, skriver Fabrizio Romano i sin klumme hos Caughtoffside.

Tidligere har det også lydt, at James Milner forlader klubben efter denne sæson. Han har ligeledes kontraktudløb til sommer, men her er fremtiden anderledes uafklaret, lyder det nu fra den italienske journalist.

– James Milner beslutter sig i de kommende måneder. Han vil også tale med Jürgen Klopp. For alle de øvrige spillere (der ikke har kontraktudløb, red.) vil fremtiden afgøres i maj/juni inden transfervinduet.

– Firmino, Keita og Oxlade-Chamberlain vil inden længe afsøge muligheder andetsteds, men intet er endnu besluttet, lyder det videre fra Romano.

Liverpool ventes at forstærke midtbanen kraftigt til sommer, hvor der er brug for en dynamisk spiller til banens midte.

Især Jude Bellingham har været nævnt som en mulighed, men den engelske Dortmund-stjerne har mange bejlere, og derfor kan en aftale vise sig svær at lande.

LÆS OGSÅ: Revser Liverpool-stjerne: "Dårligere og dårligere"

Annonce