AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:01:2020 19:58
Ikke kun Eriksen: Inter vil også have to andre Premier League-spillere

Christian Eriksen kan formentlig kalde sig Inter-spiller inden for 48 timer, men den italienske klub vil også have to andre Premier League-spillere.


Det er formentlig kun et spørgsmål om tid, inden Christian Eriksen kan skrive under på en kontrakt med Inter, men den italienske klub vil have flere spillere fra Premier League.

Ifølge the Mirror vil Inter inden for de næste 48 timer gennemføre købet af den danske landsholdsspiller, og det kan blive fulgt op af yderligere to indkøb.

Den engelske avis skriver endvidere, at Inter også arbejder på at hente Olivier Giroud og Ashley Young til klubben.

Efterhånden ser det ud til, at Chelsea og Inter er blevet enige om en aftale for den franske angriber, og et skifte for den tidligere Arsenal-profil synes også at være tæt på at ske.

Om Ashley Young også skifter er mere uvist, eftersom Manchester United ikke vil lade klubbens anfører skifte. Dog er han selv opsat på at skifte, og han har derfor også afvist et kontraktudspil fra De Røde Djævle.

Derudover er Inter på nuværende tidspunkt også ved at nærme sig italienske Leonardo Spinazzola, som kommer til klubben fra Roma – og det kan forhindre Ashley Youngs skifte, da de spiller de samme positioner i forsvaret.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED