Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2021 17:02
Ikke i tvivl: Jürgen Klopp peger på verdens bedste lige nu

Jürgen Klopp er ikke i tvivl om, hvem der er verdens bedste fodboldspiller lige nu.


Mohamed Salah scorede lørdag mod Watford sit 10. sæsonmål, og det var samtidig egypterens ottende kamp i træk for klubben med en scoring til følge.
 
Efter 5-0-sejren kaldte Klopp ham for verdens bedste spiller.
 
- Hans præstation var storartet i dag (i går, lørdag, red.). Afleveringen til det første mål var god, og det andet mål var noget særligt. Han er top. Vi kan alle se det. Hvem er bedre end ham? Lige nu er han den bedste, lyder det fra Klopp til engelske BT Sport.
 
Og så tror Klopp endda, at der er mere i vente fra Liverpools helt store stjerne.
 
- Han er i en alder, hvor han stadig kan forbedre sig, og det gør han konstant. Han har forbedret sig i løbet af sommerferien.
 
- Vi har ikke utallige timer til at træne forskellige ting, men drengene forbedrer sig selv via kampene. 
 
- Han har været i top-fem, siden han kom til Liverpool, stort set. Og nu er han den bedste spiller. Der er stadig meget i vente fra hans side, fordi han har viljen til at forbedre sig. 
 
- Han vil bare gerne præstere på et topklasse niveau, siger Klopp.
 
Søndag får Mohamed Salah mulighed for at fortsætte sin imponerende form, når Liverpool ude møder Manchester United i North-West Derby.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE