Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ikke Haaland eller Saka: “Han er årets spiller i Premier League”

Af Emil Plovgaard
30.03.2023 Kl. 17:48
Den tidligere Liverpool-spiller er slet ikke i tvivl.

Den tidligere Liverpool-spiller Don Hutchinson er af den overbevisning, at hverken Bukayo Saka eller Erling Haaland fra henholdsvis Arsenal og Manchester City bør kåres som årets spiller i Premier League.

I stedet bør prisen tilfalde den norske midtbanemaestro Martin Ødegaard, der nu, ifølge Hutchinson, fremstår som en af de bedste midtbanespillere i den bedste engelske række, foran blandt andre Kevin de Bruyne.

Ødegaard har noteret sig for 10 mål og syv oplæg i denne Premier League-sæson, hvor Arsenal i øjeblikket er at finde på førstepladsen.

LÆS OGSÅ:– Han er sæsonens flop i Premier League

Både Saka, Haaland og Ødegaard er formentlig store kandidater til at tage prisen som årets spiller i Premier League, og derfor begrunder Hutchinson sit valg:

– Fordi han har været helt forrygende. Jeg gik næsten med hjertet. Jeg gik næsten med Zinchenko efter alt, hvad han har været igennem og de præstationer, han bedriver.

– Men jeg kan huske alle de kampe, jeg har kommenteret i denne sæson. Jeg har kommenteret deres seneste fem kampe, og her har knægten været sensationel. Han har været i en hel anden verden, siger Hutchinson til ESPN.

I slutningen af juli sidste år blev Ødegaard forfremmet til anfører i klubben, efter at hvervet tidligere havde været besat af Pierre-Emerick Aubameyang og Granit Xhaka.

Nordmanden har i sandhed formået at føre sit mandskab frem, og det kan han passende gentage i Arsenals kamp mod Leeds lørdag.

LÆS OGSÅ: Her er Alan Shearers Premier League XI

LÆS OGSÅ: Ny kontrakt på vej til United-stjerne?

Annonce