Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2020 09:31
Idealopstillingen: Sådan bør Manchester United stille op med Pogba

Her er vores bud på, hvordan Manchester Uniteds idealopstilling ser ud, når alle spillere er fit for fight.


Ole Gunnar Solskjær skal træffe nogle valg, når han skal sætte sin startopstilling næste gang.

For både Marcus Rashford og Paul Pogba er blevet deres skader kvit, og dermed banker de igen på til en plads i startopstillingen, hvilket ellers ikke har være tilfældet i en del måneder.

Det giver nogle udfordringer for Manchester United-manageren, som har flere spillere i truppen han bare ikke kan se bort fra.

Inden Premier League-sæsonen blev suspenderet var Solskjær blevet glad for 5-3-2-formationen, hvor Luke Shaw storspillede som midterforsvarer, mens Fred og Bruno Fernandes var forrygende på midtbanen.

Nu er der imidlertid formentlig to spillere, der må vige pladsen, for både Paul Pogba og Marcus Rashford har så højt et niveau, at de bør være en del af De Røde Djævles idealopstilling.

For at gøre plads til Pogba vil det sandsynligvis betyde, at Scott McTominay eller Fred må vige pladsen på den centrale midtbane, mens Daniel James må erkende, at Marcus Rashford er en bedre spiller og derfor skal spille ved siden af Anthony Martial.

Her er vores bud på, hvordan Ole Gunnar Solskjærs idealopstilling ser ud, hvis sæsonen som ventet genoptages næste måned.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED