AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:08:2019 22:12
Hylder legendehold: Forster har valgt unikt nummer i Celtic

Southampton har denne torsdag valgt at udleje Fraser Forster til skotske Celtic for det kommende år, og i mesterklubben har den tidligere engelske landsholdsspiller valgt det specielle nummer 67 for at hylde Lisbon Lions, der i 1967 vandt mesterholdenes turnering, nutidens Champions League.


På en maj-aften i 1967 i den portugisiske hovedstad Lissabon - på engelsk Lisbon - hjemtog Celtic deres, til dato, eneste europæiske titel, da de senere døbte Lisbon Lions besejrede Inter i finalen i mesterholdenes turnering, der i dag er bedre kendt som Champions League. 

For at hylde det i Celtic-sammenhænge legendariske mandskab har Fraser Forster, der netop er vendt hjem til Celtic på en lejeaftale fra Southampton, nummeret 67 til at pryde ryggen af sin spillertrøje. 

- Selvsagt, så ved jeg, hvad nummer 67 betyder for denne fantastiske klub. Det er en ære at bære trøjen, og det er en endnu større ære at bære dette nummer, fortæller den 31-årige målmand ifølge Daily Record. 

Fraser Forster har ad tre tidligere omgange været en del af Celtic-truppen. To gange er det sket på lejeophold - i sæsonerne 2010/11 og 2011/12 - mens han i sommeren 2012 skiftede permanent til den skotske traditionsklub.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED