Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2020 10:06
Hvis rygterne taler sandt: Så vild bliver Chelseas startopstilling næste sæson

Vi har set på, hvordan Chelsea kan stille op i næste sæson, hvis de mest pålidelige transferrygter om klubben holder stik.


Chelsea valgte lidt overraskende ikke at forstærke sig i vinterens transfervindue, selvom de havde fået nedsat deres transferkaratæne, hvilket gjorde det muligt for dem at handle. I februar kunne The Blues dog annoncere, at Ajax-stjernen Hakim Ziyech ville skifte til klubben til sommer, men offensivspilleren bliver næppe sommerens eneste forstærkning. 

På rygtebørsen kædes Chelsea da også sammen med adskillige store stjerner, og Frank Lampard forventes også at få et pænt transferbudget, selvom coronakrisen naturligvis også kan påvirke Chelseas ageren på transfermarkedet. 

Vi giver herunder vores bud på, hvordan Chelsea kan stille op i næste sæson med udgangspunkt i de mest pålidelige transferrygter om klubben. 

Målmand: André Onana

Medierne er lidt uenige om, hvorvidt Chelsea vil skifte ud på målmandsposten til sommer, men pilen peger mest i retning af, at Kepa Arrizabalaga er en færdig mand i Chelsea-buret. Som erstatning for spanieren har flere spillere været nævnt, men Ajax' André Onana ligner det mest realistiske bud. Den hollandske klub har udtalt, at de er klar til at sælge, og Onana vil gerne prøve sig af i Premier League. 

Højreback: Cesár Azpilicueta

Det er usikkert, om det bliver Cesár Azpilicueta eller Reece James, der får pladsen som førstevalg i næste sæson, men vi tror mest på Azpilicueta, da hans lederevner og erfaring kan blive guld værd. Derudover er han anfører for The Blues. 

Midterforsvarer: Kalidou Koulibaly/Gabriel Magalhaes 

Chelsea forventes at forstærke sig i det centrale forsvar, og især Kalidou Koulibaly og Gabriel Magalhaes rygtes til klubben. Begge ligner umiddelbart realistiske signings, selvom Koulibaly formentlig er en noget dyrere løsning end Magalhaes. Chelsea får dog konkurrence i jagten på begge spillere, men hvis de kan kvalificere sig til Champions League i næste sæson, så kan en af dem sagtens havne i den blå del af London. 

Midterforsvarer: Antonio Rüdiger

Den tyske forsvarsspiller har ikke haft den bedste sæson, og det kan ikke udelukkes, at Andreas Christensen får pladsen. Vi regner dog med, at én af de to forbliver i startopstillingen, da Chelsea næppe henter to nye, centrale forsvarsspillere. 

Venstreback: Ben Chilwell

Frank Lampard er angiveligt ikke tilfreds med hverken Marcos Alonso eller Emerson, og en ny venstreback står derfor højt på englænderens ønskeliste. Rygterne om Leicesters Ben Chilwell har stået på i lang tid, og det er bestemt ikke urealistisk, at han vælger at tage skridtet op og skifter til Chelsea. 

Central midtbane: N'Golo Kanté

Franskmanden har ikke haft den bedste sæson, hvor skader har holdt ham ude i længere perioder, men han er stadigvæk en af Chelseas bedste spillere, og der er ingen tvivl om, at han skal starte inde. 

Central midtbane: Jorginho

Italieneren kan meget vel ryge på bænken, hvis Mateo Kovacic fortsætter med at imponere, men der er en grund til, at han er viceanfører, og han har da også haft en glimrende sæson under Lampard. 

Offensiv midtbane: Philippe Coutinho

Coutinho har været en skygge af sig selv, siden han skiftede væk fra Liverpool, men han kan måske genfinde formen i Chelsea. Han er umiddelbart ikke en billig herre, men der går rygter om, at Chelsea kan leje ham, hvilket kan vise sig at blive en ideel løsning for alle parter. 

Højrekant: Hakim Ziyech 

Ziyech er som nævnt allerede blevet offentliggjort som Chelsea-spiller, og han bliver uden tvivl en vigtig herre for The Blues i næste sæson. 

Venstrekant: Christian Pulisic

Duellen på venstrekanten står mellem Christian Pulisic og Callum Hudson-Odoi, men amerikaneren får pladsen. Han er længere i sin udvikling end Hudson-Odoi, og han gjorde det glimrende for London-klubben, inden han blev skadet. 

Angriber: Tammy Abraham/Moussa Dembele

Lampard får svært ved at bænke Abraham efter angriberens præstationer i denne sæson, men en ny angriber er stadigvæk højt på Chelseas ønskeliste, selvom Oliver Giroud for nyligt har forlænget.

Victor Osimhen, Timo Werner og Moussa Dembele er tre af de angribere, der oftest er blevet sat i forbindelse med Chelsea, men sidstnævnte ligner det mest realistiske bud, da Werner formentlig ryger til Liverpool, mens Osimhen koster kassen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED