AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:04:2020 15:38
Hvis Ronaldo skifter: United eller PSG er de "logiske" valg

Spanske Marca mener, at de mest indlysende klubber, Cristiano Ronaldo potentielt kan fortsætte karrieren for, er enten Manchester United eller Paris Saint-Germain.


Juventus er som så mange andre europæiske fodboldklubber store som små pressede af den nuværende coronakrise, som gør ondt på bundlinjen.

Så meget, at Il Messagero tirsdag aften kunne berette, at de italienske mestre har svært ved at finde pengene til at finansiere Cristiano Ronaldos monstrøse årsløn på 224 millioner kroner.

Derfor er der ifølge det italienske medie en reel risiko for, at klubben må sælge den aldrende superstjerne, som inden suspenderingen af Serie A nåede at bevise, at han stadig kan score masser mål.

Udviklingen i Støvlelandet har nu fået spanske Marca til at spekulere i, hvem der potentielt kunne signe Ronaldo, hvis chancen bød sig.  Og Manchester United bliver selvfølgelig nævnt sammen med Paris Saint-Germain.

Mediet argumenterer for, at de to klubber er blandt de få, som faktisk kan finansiere ikonets løn, og eftersom Ronaldo stadig anses som et idol på Old Trafford, kunne klubben måske friste sig til en genforening.

Paris Saint-Germain bliver nævnt som det andet, "oplagte" bud, da det er velkendt, at den franske hovedstadsklub har masser penge i lommen, som brænder efter at blive brugt.

Marca mener dog, at det alligevel vil kræve, at klubben tager afsked med enten Neymar eller Kylian Mbappe, før man vælger at indhente Cristiano Ronaldo.

Chelea, Manchester City og Liverpool kunne potentielt finde pengene til at signe Ronaldo, vurderer det spanske medie også, men City har sin europæiske karantæne, mens The Reds og The Blues umiddelbart er på udkig efter yngre profiler end den aldrende superstjerne.

Sidst, vi tjekkede, var Manchester United også i højere grad på udkig efter yngre spillere, men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig, når Ed Woodward er ansvarlig for klubbens transfers.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED