AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2019 18:43
Hvis nedturen fortsætter: Manchester United har identificeret Solskjærs afløser

Toppen i Manchester United har identificeret afløseren for Ole Gunnar Solskjær, hvis resultaterne bliver ved med at være middelmådige i storklubben.


The Red Devils har øjnene på Paris Saint-Germains chef Thomas Tuchel som en potentiel afløser for norske Ole Gunnar Solskjær, hvis manageren ikke er i stand til at inspirere til forbedringer i klubben.

Selvom Manchester United har vundet deres seneste to kampe, så havde de en dårlig periode inde, hvor de delte point med Wolves Southampton og tabte til Crystal Palace.

Deres spillemæssige præstationer har derudover ikke været prangende, og mange mener, at Solskjær ikke holder meget længere, hvis han ikke kan vende tingene rundt hurtigt, hvilket skal ske allerede med en sejr mod formstærke West Ham søndag, skriver Daily Mirror.

Ifølge Daily Mail er Thomas Tuchel manden, som magthaverne I United ser som den perfekte afløser for Solskjær.

Den 46-årige tysker har stået i spidsen for PSG siden 2018, og han ledte dem til ligatitlen i sidste sæson. Han har tidligere stået i spidsen for Augsburg, Mainz og Dortmund i Tyskland.

Thomas Tuchel har kontrakt med PSG indtil sommeren 2021, og det er tvivlsomt, om han er klar til at overtage et Champions League-løst Manchester United-hold.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED