AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:11:2018 12:54
Hvis klubben er til salg: Afrikas rigeste mand vil stadig købe Arsenal

Aliko Dangote, Afrikas rigeste mand, er fortsat interesseret i at købe Arsenal, hvis Stan Kroenke er villig til at sælge klubben.


Arsenal kan ende på afrikanske hænder, hvis Stan Kroenke vil sælge klubben i 2020.

Afrikas rigeste mand, nigerianske Aliko Dangote, som skulle have en personlig formue på £8,5 milliarder, drømmer nemlig stadig om at eje sin egen fodboldklub.

- Jeg er meget knyttet til Arsenal, men hvis Stan Kroenke ikke vil sælge klubben, må jeg måske finde mig en anden, siger Dangote til finansmediet Bloomberg.

Det vides ikke, om Kroenke, som for nyligt købte Alisher Usmanovs aktieandel i Arsenal, er parat på at skille sig af med The Gunners.  Skulle han være interesseret, ligner Aliko Dangote en sikker køber, da den nigerianske rigmand også er kæmpe Arsenal-tilhænger.

- Vi vil forsøge at købe Arsenal i 2020, og selvom nogle andre skulle købe klubben i mellemtiden, vil vi forsøge, sagde Dangote i et interview tilbage i juli.

Dangote er i øjeblikket ved at bygge et af verdens største olieraffinaderi i Lagos, Nigeria, som gerne skulle stå færdigbygget i netop 2020.

Til den tid vil Dangote og hans virksomhed havde en estimeret årlig omsætning på mere end £22 milliarder,  hvormed han formentlig sagtens kan finansiere et køb af Arsenal, hvis klubben bliver sat til salg. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED