Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Hvilken manager får næste fyreseddel? Én er storfavorit

Af Redaktionen
04.10.2022 Kl. 09:16
Vi kigger nærmere på, hvilken manager der er den mest sandsynlige til at modtage næste fyreseddel.

Scott Parker, Thomas Tuchel og Bruno Lage.

Premier League-sæsonen er kun to måneder gammel, men der er allerede tre managere, der har fået sparket, og lige nu kan der meget vel være et par stykker, der kan mærke sædet brænde under sig.

Hvis vi starter med at kigge helt nede i bunden af tabellen er oprykkerklubben Nottingham Forest at finde efter mandagens nederlag på 4-0 mod Leicester, der fik sæsonens første sejr.

Nottingham Forest har nu tabt de seneste fem kampe efter at have brugt over 1,3 milliarder kroner på nye spillere i sommerens transfervindue, og Steve Cooper må være noget betænkelig med den nuværende situation i klubben.

På rygtebasis har klubben allerede kontaktet rutinerede Rafael Benitez med henblik på måske at tage over efter Cooper, der lige nu ligner den mest sandsynlige manager til at blive fyret som den næste.

Men hos Southampton sidder Ralph Hasenhüttl bestemt heller ikke sikkert i sædet.

The Saints har tabt de seneste tre kampe i Premier League, og derudover har The Athletic meldt om, at flere spillere i truppen har udtrykt deres utilfredshed med den østrigske manager.

Når først spillere begynder på den slags, er det ofte sådan, at manageren begynder at være i problemer, og The Athletic har også rapporteret om, at klubben er begyndt at se sig om efter en afløser for Hasenhüttl.

Mandag aften fik Brendan Rodgers nok den sejr, der forlængede opholdet i Leicester lidt endnu. Det havde været skidt med endnu et nederlag, men The Foxes’ sæsonstart har stadig været rigtig dårlig.

Klubben har kun høstet fire point i otte kampe, og især defensiven har set skrækkelig ud med 22 indkasserede mål – flest af alle i Premier League.

Der er økonomiske problemer i Leicester, der ikke var i stand til at bruge nogle af de mange millioner, som klubben fik for Wesley Fofana, der blev solgt til Chelsea, og heller ikke Kasper Schmeichel er erstattet.

Det har ikke gjort arbejdet nemmere for Brendan Rodgers, men han må alligevel hænge i en tynd tråd, hvis resultaterne ikke hurtigt bliver bedre.

Hos hverken Aston Villa eller West Ham er henholdsvis Steven Gerrard og David Moyes ved at blive fyret, men de er begge rykket tættere på en fyreseddel efter starten på denne sæson, der for begge klubbers vedkommende ikke har været prangende.

Bookmakeren SkyBet udbyder odds på den næste managerfyring i Premier League, og Steve Cooper er lige nu stor favorit til at blive den fjerde manager, der bliver fyret denne sæson.

Se oddsene herunder:
Steve Cooper – odds 1,22
Ralph Hasenhüttl – odds 8
Brendan Rodgers – odds 10
Steven Gerrard – odds 13
David Moyes – odds 21
Jesse Marsch – odds 21
Roberto De Zerbi – odds 21
Jürgen Klopp – odds 23
Antonio Conte – odds 26

Annonce