AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:11:2019 19:53
Hvem har det værst? Sådan ser topklubbernes kampprogram ud

Her er et overblik over topklubbernes næste fem kampe, hvor blandt andre Manchester City har det hårdt.


Premier League er vendt en smule på hovedet indtil videre i indeværende sæson, hvor sidste års toer, Liverpool, godt nok er at finde på førstepladsen, men Leicester er på overraskende vis også blevet indlemmet i toppen.

Derudover er oprykkerne fra Sheffield United at finde på femtepladsen, hvilket er lige over Arsenal og Manchester United, mens Tottenham roder rundt på 14. pladsen.

Derfor er det da også tid til at tage et kig på, hvem topklubberne møder i de kommende fem runder, trods at der er vendt op og ned på det hele i ligaen.

Arsenal: Southampton (H), Norwich (U), Brighton (H), West Ham (U), Manchester City (H)

Arsenal har et særdeles spiseligt program med hele tre kampe mod klubber, som er placeret nummer 16 eller derunder, mens man har en svær opgave på Etihad mod Manchester City.

Chelsea: Manchester City (U), West Ham (H), Aston Villa (H), Everton (U), Bournemouth (H)

Chelsea har ligeledes er relativt overkommeligt program, og møder primært hold fra den nedre halvdel af tabellen. Første opgave er dog førnævnte City, som kan stikke en kæp i hjulet på Frank Lampards og Chelseas gode form, da the Citizens har noget at bevise ovenpå nederlaget til Liverpool.

Leicester: Brighton (U), Everton (H), Watford (H), Aston Villa (U), Norwich (H)

Leicester har det bedste program af klubberne, som er indlemmet i denne oversigt, da klubben udelukkende møder hold, som er placeret i nedre halvdel af tabellen, og det kan tyde på, at Brendan Rodgers' mandskab kan fortsætte med at imponere i ligasammenhæng.

Liverpool: Crystal Palace (U), Brighton (H), Everton (H), Bournemouth (U), Watford (H)

Liverpool skal ligeledes gerne imponere i denne periode, da klubben har et særdeles overkommeligt program, hvor den eneste reelle udfordring på papiret bør være Everton, da Merseyside-derbyet typisk har sit eget liv, og byder på både drama og intensitet.

Manchester City: Chelsea (H), Newcastle (U), Burnley (U), Manchester United (H), Arsenal (U)

Manchester City er hårdt ramt programmæssigt, hvilket kommer ovenpå en periode, hvor man er dumpet fra andenpladsen til fjerdepladsen i ligaen. Klubben skal revanchere sig ovenpå nederlaget til Liverpool, og det er der rig mulighed for i hele tre kampe mod nogle af Englands største klubber.

Manchester United: Sheffield United (U), Aston Villa (H), Tottenham (H), Manchester City (U), Everton (H)

Manchester United kan også få problemer i denne periode, hvor Everton og ikke mindst City og Tottenham potentielt kan få ram på dem. Uniteds seneste kamp mod Everton endte 4-0 til the Toffees, og Tottenham og City er ligeledes svære opgaver for Ole Gunnar Solskjærs tropper.

Tottenham: West Ham (U), Bournemouth (H), Manchester United (U), Burnley (H), Wolves (U)

Tottenham skal gerne forsøge at spille sig ud af krisen i denne periode, efter at man ikke har vundet i de seneste fem kampe, som har budt på tre uafgjorte og to nederlag. Klubben har formentligt størst chancer mod West Ham, Bournemouth og Burnley, mens Manchester United og Wolves kan blive svære opgaver på udebane.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED