AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2019 13:31
Hvad så, PL-klubber? Balotelli søger klub til januar

Mario Balotelli ligner en mand på vej væk fra barndomsklubben Brescia i Italien, hvilket kunne være interessant for nogle Premier League-klubber.


Det kan ikke benægtes, at vi er mange, der godt kunne tænke os at se Mario Balotelli i Premier League en sidste gang - hvis ikke for hans spilmæssige kvaliteter, så i det mindste for hans uforbedrelige underholdende konflikter, udtalelser og jubelscener.

Dette kan nu blive aktuelt, eftersom Balotellis ellers så romantiske genforenelse med barndomsklubben Brescia ser ud til at blive afbrudt efter blot seks måneder.

Det har været et turbulent halvår præget af racistisk hetz, og nu erfares det så, at Balotelli vil væk fra Serie A på grund af deres enorme problemer med racisme på lægterne.

Trods den sørgelige årsag, åbner det samtidig op for et lykkeligt gensyn med Balotelli for mange Premier League-fans.

Ingen PL-klubber er dog blevet sat konkret i forbindelse med italieneren endnu, men det forventes stærkt, at i hvert fald Watford vil overveje muligheden for at bringe ham ind.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED