Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:01:2021 10:36
Huth: Jeg ville gerne ruske noget attitude ind i kroppen på Chelsea-profil

Robert Huth bryder sig ikke om Kai Havertz' kropssprog.


Kai Havertz har haft det svært siden sit skifte til Chelsea for omkring £72 millioner i sommertransfervinduet, men det er ingen undskyldning for at vise dårlig attitude og kropssprog på grønsværen, mener klubbens tidligere forsvarer Robert Huth.

- Jeg bryder mig ikke om hans kropssprog. Det er hans første sæson i klubben, men det ser ikke ud til, at han gider at kæmpe. Han mister bolden, men arbejder ikke for at genvinde den. Det er generelt en svær tid uden fans på lægterne, men man får helt lyst til at ruske lidt i ham, siger Huth til Stadium Astro.

Huth husker også, hvordan Riyad Mahrez var på samme måde i Leicester, men dengang fik kollektivet alligevel presset den algierske winger til også at arbejde defensivt. Nogen burde gøre det samme med Havertz, mener Huth.

- Måske mangler Chelsea ledere i omklædningsrummet. Det er ikke nogen rar samtale, men den bør finde sted. Nogen skal fortælle ham, hvad det kræver at blive en succes i Premier League. Måske er folk lidt for flinke ved ham, siger Huth.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED