AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2019 10:25
Hughton ikke eneste kandidat: Watford lurer på tidligere Swansea-manager

Chris Hughton nævnes som Watfords næste manager, men den tidligere Brighton-manager er ikke den eneste kandidat til jobbet.


Watford har for anden gang i denne sæson fyret deres manager, og Premier Leagues bundprop er nu igen på jagt efter en erstatning. 

På rygtebørsen er den tidligere Brighton-manager Chris Hughton blevet nævnt som en mulig kandidat, men ifølge Sky Sports er englænderen ikke den eneste på Watfords liste. 

Sky Sports melder således, at den tidligere Reading- og Swansea-manager Paul Clement også er i spil til jobbet. 

Clement formåede i foråret 2017 at redde Swansea fra nedrykning, hvilket sikrede ham en nominering som årets manager i Premier League.

I den efterfølgende sæson gik det dog galt for Clement, der blev fyret i december, hvorefter han i foråret 2018 blev ansat i Reading. Det ophold blev dog ikke nogen succes, og Clement har været uden job, siden han i december 2018 blev fyret i Reading. 

Nu kan han dog være på vej mod et comeback til Premier League, selvom Chris Hughton ifølge Sky Sports er en stærk kandidat til jobbet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED