AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:10:2019 21:07
Hudson-Odoi: Den rette beslutning at blive i Chelsea

18-årige Callum Hudson-Odoi fastslår, at det var den rette beslutning for ham at blive i Chelsea.


Callum Hudson-Odoi har i et stykke tid været udset som Chelseas fremtid, men alligevel så det i vinters ud som om, at kantspilleren var på vej videre.

Hudson-Odois skifte til Bayern München blev dog aldrig gennemført og i stedet har englænderen underskrevet i ny kontrakt med udløb i 2024, hvor han har forventes at få meget spilletid hos The Blues.

Hovedpersonen er selv ikke i tvivl om, at han har truffet den rette beslutning.

- Klubben har gjort meget for mig, hvilket jeg er taknemmelig for. Beslutningen var rigtig god for mig og min familie. Vi mente alle, at det var den rette klub at blive i, fortæller Hudson-Odoi til BBC.

- Jeg har været her i hele mit liv, så der er ingen grund til pludselig at ændre på det. Mine forældre er glade, hvor de er, og det er jeg også, fastslår han.

Hudson-Odoi startede senest i weekenden ude mod Southampton, hvor Chelsea vandt 4-1, mens teenageren lavede en assist til kampens første mål. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED