AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 09:28
Højtflyvende Foxes er tæt på at forlænge med to stjerner

Leicester skulle ifølge The Athletic være tæt på at forlænge med to af klubbens største profiler.


Leicester kører som en velsmurt maskine under Brendan Rodgers, og The Foxes sidder nu lunt på andenpladsen i tabellen med hele seks points ned til Manchester City.

Sidste uge valgte klubben derfor at belønne Brendan Rodgers med en ny og forbedret kontrakt. Ifølge The Athletic skulle to af klubbens profiler være tæt på at følge trop.

Det er skidt nyt for Manchester United og Manchester City, for det drejer sig nemlig om James Maddison og Caglar Söyüncü, som er blevet rygtet til henholdsvis hver sin Manchester-klub.

Forventningen i Leicester lige nu er, at begge profiler ender med at forlænge deres ophold i klubben, selvom de to storhold skulle have interesse i dem.

En kontraktforlængelse betyder selvfølgeligt ikke, at spillerne pludseligt blive umulige for Manchester United og Manchester City at opsnappe, men det sikrer som minimum, at Leicester får fuld valuta for pengene.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED