Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Højlund vil slå dansk transferrekord: Stor budkrig på vej

Af Jeppe Augustsen
27.03.2023 Kl. 07:13
Det forventes, at der kommer en budkrig på Rasmus Højlund til sommer.

Hvis man snakker om de hotteste spillere i europæisk fodbold lige nu, er det svært at komme udenom danske Rasmus Højlund.

I slutningen af sommertransfervinduet forlod han Sturm Graz til fordel for Atalanta, selvom han angiveligt havde muligheden for at skifte til Premier League – og det har indtil videre vist sig at være en god beslutning.

Inden for de seneste måneder har han imponeret for det italienske mandskab, hvor han i de seneste 12 ligakampe har nettet seks gange. Det har fået flere storklubber op af stolen, og interessen er ikke blevet mindre efter de seneste præstationer for Danmark. I de to EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan scorede han fem mål. 

Rasmus Højlund vil snart udpege en ny agent, som kan få stor betydning for et potentielt sommerskifte, og Atalanta er klar over, at de står med gode kort på hånden, hvis de beslutter sig for at sælge ham.

LÆS OGSÅ: Conte fyret: Her er Tottenhams fremtidige managerplan

Atalanta erhvervede ham for omkring €17 millioner, og de vil få en stor økonomisk gevinst ved et salg. Mediet, Tutto Atalanta, beretter, at mindsteprisen lyder på €40 millioner – svarende til cirka 300 millioner kroner – men prisen kan meget vel blive noget højere. 

Med stor interesse fra storklubber fra Serie A og Premier League forventer Atalanta en budkrig på den danske angrebskomet. 

LÆS OGSÅ: Transferkamp om stortalent: Chelsea blæser Liverpool af banen

Rasmus Højlund står dermed til at blive den dyreste danske fodboldspiller nogensinde, såfremt han bliver solgt. 

Joachim Andersen har i øjeblikket den rekord, da han skiftede fra Sampdoria til Lyon for en sum af 225 millioner kroner.

Atalanta-træner Gian Piero Gasperini har fornyligt storrost Rasmus Højlund for sine kvaliteter.

– Han har ekstraordinære kvaliteter. Den udvikling, han har haft de seneste måneder, er utrolig. Han ønsker at opnå noget stort, og han kan blive fremtidig topangriber. Allerede som om 20-årig gør han en forskel i den italienske liga, lød det fra Gian Piero Gasperini.

LÆS OGSÅ: Advarer Barcelona: Stort Premier League-bud på 'AC' kan være på vej

Annonce