Højbjerg og Vestergaard nedlagde Crystal Palace

21.01.2020 Kl. 21:36
Southampton snuppede en sejr på 2-0 tirsdag aften i Premier League-kampen mod Crystal Palace.

Danskerklubben Southampton hentede tirsdag en sejr på udebane mod Crystal Palace på 2-0, hvor både klubbens kaptajn Pierre Emile Højbjerg samt midterforsvareren Jannik Vestergaard med fra start.

Ingen af de to kom dog på scoringslisten i kampen, men det gjorde derimod Stuart Armstrong og Nathan Redmond.

Det første mål kom fra sidstnævnte efter 22 minutters spil, da han lavede en smart vending foran Crystal Palace-feltet, hvorefter han knaldede bolden i netmaskerne bag en sagesløs Vicente Guaita i Palace-målet.

I anden halvleg var det Armstrongs tur til at komme på måltavlen, da Redmond denne gang var i oplæggerens rolle, da han tre minutter efter pausen overlod bolden til Armstrong, der tæskede bolden i netmaskerne langt ude fra.

Dermed tager Southampton nu plads på 9. pladsen i den bedste engelske række.

I næste runde møder Southamptons danskere Premier League-topholdet fra Liverpool.