Højbjerg og Southampton sikrede vitale point i bundgyser

Af Steffan Axelsen
30.11.2019 Kl. 19:27
Længe så det skidt ud for Southampton i bundopgøret mod Watford, men hjemmeholdet sikrede sig tre point efter stærk slutspurt.

Southampton med Pierre-Emil Højbjerg på banen sikrede sig lørdag aften tre vitale point i bundopgøret mod Watford.

Det begyndte ellers skidt for hjemmeholdet, der trods mest boldbesiddelse kom bagud 1-0, da Ismaila Sarr udnyttede et kontraangreb i højre side.

De efterfølgende minutter pressede udeholdet også de tydeligt rystede værter, og kun en storspillende Alex McCarthy på mål forhindrede, at udeholdet kom yderligere foran.

Southampton kom kort inden halvleg bedre ind i kampen, og James Ward-Prowse var da også tæt på at bringe balance i regnskabet få minutter inden pause.

I 2. halvleg fik Southampton dæmmet op for Watfords defensiv og to hurtige mål af Danny Ings og James Ward-Prowse i det 78. og 82. minut sørgede for, at hjemmeholdet havde overtaget føringen.

Trods store Watford-chancer i de døende minutter endte Southampton med at tage tre point, og dermed ligger de yderligere afstand til Watford, der fortsat indtager ligaens sidsteplads.

Southampton kan med dagens sejr kravle en plads frem i tabellen, hvor de nu ligger nummer 18.

Det er første gang siden midten af september, at Southampton vinder en Premier League-kamp.