Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2020 12:10
Hodgson kræver mere af Zaha efter Brighton-remis

Roy Hodgson fortæller, at han har brug for forbedrede præstationer for Wilfried Zaha oven på Crystal Palaces 1-1-møde med rivalerne Brighton.


Wilfried Zaha scorede sit fjerde sæsonmål i søndagens 1-1-kamp mod Brighton og har nu udlignet sin måltotal fra sidste sæson. 

Hans scoring var dog også det eneste skud på mål, som Palace formåede i hele kampen før Alexis Mac Allister scorede i det 90. minut for Brighton, der havde presset på i stort set hele anden halvleg. 

Efter kampen kunne Hodgson fortælle, at han ikke var tilfreds med Zahas præstation. 

- Jeg synes altid, at med en spiller, der har hans evner, så har han mere at byde ind med. Vi har så meget tro på hans evner og føler altid, at med en smule held, så kan han præstere bedre, fortæller han ifølge London Evening Standard. 

- Det jeg kommer til at prædike for ham i resten af sæsonen er, at en spiller med de evner kan hæve sit niveau og det er ikke nok bare at score et par mål flere end i sidste sæson. 

- Jeg vil se ham skabe ravage i modstandernes forsvar, og det gjorde han ikke rigtig i dag, slutter englænderen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED