Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Hjulmand jubler: Det er verdensklasse

Af Morten Bruun Jørgensen
21.03.2023 Kl. 20:37
Kasper Hjulmand er virkelig glad.

Efter en slutrunde er det helt normalt, at en række spillere stopper på deres respektive landshold, og det er der også en del, der har gjort efter VM i Qatar.

Men ikke i Danmark.

Kasper Hjulmand har ikke modtaget en eneste besked om, at en spiller har ønsket at stoppe sin landsholdskarriere, og det vækker stor glæde hos landstræneren.

– Det er verdensklasse. Jeg synes, det er helt fantastisk, og det er det, der er så svært at forklare, hvor meget det betyder for dem, fortæller Hjulmand til bold.dk.

LÆS OGSÅ: Værsgo, Hjulmand: Her er Danmarks stærkeste opstilling lige nu

– Det er så svært for dem at slippe landsholdet, og de bliver ved med at arbejde stenhårdt hver dag i klubberne med drømmen om at fortsætte så lang tid som muligt.

Til den nuværende samling har Hjulmand blandt andre valgt ikke at udtage Yussuf Poulsen og Thomas Delaney, som i en årrække har været fast inventar på landsholdet. Begge spillere har dog ikke fået meget spilletid på deres respektive klubhold på det seneste.

I stedet var blandt andre Victor Kristiansen fra Leicester og Bournemouths Philip Billing blandt de spillere, som landstræneren valgte at udtage efter gode præstationer i Premier League.

Annonce