Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2021 19:11
Hjulmand har talt med Eriksen: Han spurgte os, hvordan vi havde det

Landstræner Kasper Hjulmand har været i dialog med Christian Eriksen, der virker til at have det godt.


Christian Eriksen blev lørdag offer for et hjertestop i Danmarks EM-kamp mod Finland, hvilket har sendt vedvarende chokbølger rundt i landet.
 
Christian er dog i bedring og ved bevidsthed, og så er han også blevet i stand til at have kontakt til sine nærmeste og landsholdet.
 
Søndag lød det fra den danske landstræner Kasper Hjulmand, at han havde talt med Eriksen, som ganske 'typisk' havde udtrykt sig mere interesseret i, hvordan hans holdkammerater havde det.
 
- Typisk Christian, så var han bekymret over sin familie og os. Han spurgte os, hvordan vi havde det. Det viser hans generøsitet, og det viser, hvilken person, han er, lød det således, ifølge Football Italia, fra Kasper Hjulmand. 
 
- Han vil gerne have, at vi spiller. Christian er fodboldspiller, og han føler selv, at han kan spille. Han har det godt, når han er tæt på en fodbold. Det var godt at se ham smile. Vi må se, om vi kan få samlet os selv.
 
Danmarks næste EM-kamp er på torsdag mod Belgien, og der venter altså nu de danske landsholdsspillere en enorm udfordring med at blive mentalt klar til denne kamp, der i fodboldhenseende ikke ligefrem er uden betydning.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE