Higuain og Hazard stjal showet mod Huddersfield

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
02.02.2019 Kl. 16:52
De to Chelsea-stjerner stod begge noteret for to mål, da kampen mellem Chelsea og Huddersfield blev fløjtet af til resultatet 5-0.

Det er for tidligt at udråbe Gonzalo Higuain som en succes, men efter lørdagens 5-0 afklapsning af Huddersfield på Stamford Bridge er man fristet til at sige, at Chelsea endelig har fundet sig en angriber med mål i støvlerne.

Jonas Lössl og Philip Billing var begge med fra start, mens Mathias Zanka Jørgensen måtte indfinde sig med en plads på bænken.

Heldigivis for ham, har man næsten lyst til at sige, for selvom Huddersfield spillede en habil førstehalvleg, kunne de intet stille op mod de to H'er –  Hazard og Higuain.

Sidstnævnte var på pletten og scorede sit debutmål i Premier League, da han fra en spids vinkel tæt på målet hamrede bolden forbi Jonas Lössl ved nærmeste stolpe og ind i netmaskerne.

Huddersfield hev ikke det hvide flag op allerede da, men da Azpilicueta tilkæmpede sig et straffespark, som Hazard efterfølgende omsatte på en magtesløs dansk målmand, fes spændingen ud.

Kampbilledet forsatte efter pausen. Huddersfield viste aldrig tænder,  mens Eden Hazard og Gonzalo ”Pipita” Higuain fortsatte deres tomandsshow.

Først formåede den belgiske stjernespiller at runde Lössl efter en aflevering i dybden, hvorefter han køligt scorede sit andet mål.

Den præstation agtede Higuain at gøre efter, og selvom den argentinske målsluger var mærkbart udmattet, fik han alligevel skruet bolden ind i det lange hjørne med et skud fra feltet.

Sidst, men ikke mindst,  gjorde David Luiz sit for at udviske de dårlige minder om midtugens nederlag til Bournemouth, da han steg til vejrs på et indlæg i kampens døende minutter og gjorde måltotalen til en håndfuld.

Med sejren generobrer Chelsea fjerdepladsen i tabellen fra Arsenal, som i morgen kommer på en svær opgave ude mod Manchester City.

Huddersfield er fortsat håbløst sidst i tabellen med 11 point – seks op til Fulham på nittendepladsen.