AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 16:25
He's a keeper: Nu vil Besiktas købe Karius permanent

Den tyrkiske storklub skulle være klar til at tage den tyske målmand af Liverpools hænder.


Hvis Loris Karius' karriere var en rutschebanetur, så gik den mest nedad i Liverpool, mens den siden lejeskiftet til Besiktas er gået både op og ned.

Faktisk er det ikke mere end få uger siden, at tyrkiske medier skrev, hvordan den tyrkiske storklub ville forsøge at ophæve den toårlige lejeaftale med Liverpool før tid, fordi Karius underpræsterede.

Men nu skulle Besiktas være vendt på tallerknen, da Fotomac nu skriver, at klubben er klar til at forhandle med Liverpool om en permanent transfer af målmanden.

Karius har holdt clean sheet i fire af sine seneste fem kampe for klubben, og manager Abdullah Avci skulle være en stor fan af Karius.

Meget lidt indikerer, at Karius skulle have en fremtid i Liverpool, selvom han har kontrakt med klubben, og repræsentanter fra Besiktas rejser angiveligt til England for at få en handel i hus til januar.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED