Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Her er sommerens bedste Premier League-signing

Af Emil Plovgaard
15.09.2023 Kl. 09:47
Premier League-sæsonen er stadig ung, men man kan allerede nu udpege, hvem der var den bedste signing i sommerens transfervindue, mener Paul Merson.

Premier League-sæsonen er ikke særlig gammel.

Men allerede nu kan man udpege, hvem der var den bedste signing i sommerens transfervindue.

Det mener i hvert fald Sky Sports-eksperten Paul Merson, der peger på Liverpools køb af Dominik Szoboszlai som det bedste.

 

– Premier League er tilbage, efter hvad der har føltes som den længste landsholdspause i historien.

– 2023/24-sæsonen er muligvis kun fire runder gammel, men vi har allerede haft en stor mængde action og uventede resultater, mens en håndfuld signings har budt os en forsmag på, hvad der er i vente.

– Dominik Szoboszlai er sommerens bedste signing, synes jeg. Jeg så ikke meget til ham, mens han spillede for RB Leipzig, men jeg er nødt til at sige, jeg har været imponeret over ham. Han har endnu ikke haft en dårlig kamp.

– Han scorede et verdensklasse mål den anden dag, og han kan lidt af det hele. Han bliver fænomenal for Liverpool i de kommende år, skriver Merson i sin klumme for Sportskeeda.

Szoboszlai har spillet samfulde minutter for Liverpool indtil videre i denne sæson. I fire kampe er det blevet til et enkelt mål.

Liverpool måtte betale 522 millioner kroner for at få fingrene i den ungarske midtbanespiller, der er kommet til fra RB Leipzig.

Hans kontrakt med The Reds løber frem til sommeren 2028.

Liverpool forstærkede midtbanen med flere spillere i løbet af sommeren, men én transfer var Jürgen Klopp nødt til at kæmpe lidt ekstra for – læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

 

Annonce