Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Her er sæsonens værste hold

Af Morten Bruun Jørgensen
19.05.2021 Kl. 10:00
Vi kigger her på sæsonens dårligste spillere ifølge statistikmediet WhoScored.

Sæsonen er ved at være slut, og derfor tager vi nu et kig på de spillere, der ifølge statistikmediet WhoScored har præsteret dårligst i denne sæson.

Vi har sammensat et hold af spillere, der er startet inde i mindst 20 Premier League-kampe denne sæson.

Målmand: David De Gea (Manchester United)
Han mistede sin plads på Manchester Uniteds hold i løbet af 2021, og forinden havde han stået en af sine dårligste sæsoner for Manchester United.

Højre back: Joel Ward (Crystal Palace)
Som altid har det været meget svingende hos Crystal Palace, men for Joel Wards vedkommende har det oftere været skidt end godt.

Midterforsvarer: Semi Ajayi (West Bromwich)
Det er ikke nemt at være midterforsvarer for et så ringe hold som West Bromwich, men Ajayi har også lavet afgørende fejl, der har kostet dyrt for oprykkerholdet.

Midterforsvarer: John Egan (Sheffield United)
Spillede godt i sidste sæson, men Egan er dalet gevaldigt i niveau og har lavet store fejl i defensiven. Bærer en del af ansvaret for klubbens dårlige sæson.

Venstre back: Jamal Lewis (Newcastle)
Blev hentet i Norwich før sæsonen, men englænderen har fået en frygtelig start på karrieren i Newcastle, hvor han slet ikke har holdt niveau.

Central midtbanespiller: John Lundstram (Sheffield United)
Englænderen var en åbenbaring i sidste sæson, men i denne sæson har han bevist, at han nok ikke har niveau til Premier League. Har spillet en ringe sæson på den centrale midtbane for Sheffield United.

Central midtbanespiller: Oliver Norwood (Sheffield United)
Også han spillede godt i sidste sæson, mens han ligesom det meste af Sheffield United-mandskabet er dalet gevaldigt i niveau denne sæson.

Højre kant: Bobby De Cordova-Reid (Fulham)
Selvom han har lavet fem mål og to assists, har det overordnet set ikke været særlig godt fra englænderens side.

Offensiv midtbanespiller: Ruben Loftus-Cheek (Fulham)
Blev lejet i Chelsea med håbet om, at han kunne løfte niveauet hos oprykkerholdet, men det har han slet ikke formået. Har kun scoret én gang, og er end ikke noteret for en assist.

Venstre kant: Ivan Cavaleiro (Fulham)
Tre mål og nul assists er udbyttet fra den portugisiske kantspiller set over hele sæsonen, og det er ikke godt nok. Han har ikke været pengene værd efter skiftet fra Wolves.

Angriber: Jordan Ayew (Crystal Palace)
Sølle et mål har angriberen fra Ghana leveret i en sæson, hvor han har fået ganske stor tillid fra Roy Hodgson. Det er på ingen måde godt nok.

Annonce