AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2018 12:30
Henry bekymrer sig for Rashford: Han bør overveje at forlade United

Thierry Henry mener, at Marcus Rashford bør overveje at forlade Manchester United for at fortsætte sin udvikling.


Marcus Rashford er en af de allerstørste talenter i engelsk fodbold, men er hans udvikling ved at gå i stå?

Ikke siden Boxing Day har José Mourinho valgt at se Marcus Rashfords vej, når han skulle vælge sin startopstilling til en Premier League-kamp.

Samtidig har Rashford også blot fået 52 minutters spilletid i de seneste seks ligakampe, og det er bekymrende for den 20-årige Manchester United-spiller, som risikerer at stoppe sin ellers vilde udvikling.

Arsenal-legenden, Thierry Henry, bekymrer sig også på vegne af den engelske komet, som strøg ind på den store scene i en Europa League-kampe mod FC Midtjylland i 2016.

- En af de vigtigste ting for mig er, at man spiller. Man kan ikke sidde på bænken og gå glip af kampe og læring om spillet og stoppe momentum. Et eksempel på det er Rashford, fortæller Henry til Sky Sports.

Franskmanden, der nu arbejder som ekspert for det britiske medie, lufter også muligheden for, at Rashford skal finde sig et andet sted at spille, selvom det kan være svært for angriberen at forlade De Røde Djævle.

- At skifte er et stærkt ord. Han er selvfølgelig derfra, og han vil spille for United. Men han skal spille, og det er blevet endnu sværere for ham, efter Sánchez er kommet til.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED