Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:09:2021 18:23
Henderson runder milepæl: Kun seks har gjort det tidligere

Jordan Henderson kan lørdag runde en særlig milepæl i sin Liverpool-karriere.


Hvis Jordan Henderson som forventet går på banen som anfører for Liverpool mod Crystal Palace i morgen, vil den engelske landsholdsspiller nå en milepæl.

Det vil nemlig være for gang nummer 200, at Henderson er Liverpool-anfører, og det er en ganske særlig bedrift at nå det antal.

Ifølge The Athletic-journalisten James Pearce er der nemlig kun seks spillere, der har opnået flere kampe som Liverpool-anfører end Henderson.

Det drejer sig om finske Sami Hyypiä, Alex Raisbeck, Donald Mackinlay, Emlyn Hughes, Ron Yeats og naturligvis Steven Gerrard, der har flest kampe som Liverpool-anfører med hele 472 af slagsen.

Den 10. juli 2015 blev Henderson officielt udnævnt som ny Liverpool-anfører, og i tiden forinden var han vice-anfører for The Reds, som han har spillet for siden sommeren 2011.

I alt er han noteret for 391 optrædener for Merseyside-klubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE