AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 11:58
Henderson advarer: Måske må jeg følge en anden vej end United

Dean Henderson håber, han får chancen for at bevise sin værd for Manchester United, men sker det ikke, må han se sig om efter andre muligheder.


Dean Henderson er fan af Manchester United og drømmer om at spille fast for klubben. Problemet er, at The Red Devils' nuværende førstemålmand er David de Gea, og selvom spanieren har fået kritik for sine præstationer gennem det seneste år til halvandet, er han ingen nem mand at slå af.

Derfor føler 23-årige Henderson også, at han løber hovedet mod muren.

- Det føles altid som om, jeg har ramt muren. Måske får jeg chancen for Manchester United, måske gør jeg ikke, og så må jeg se mig om efter en anden vej, siger Henderson til TV3.

Du kunne sagtens finde de Manchester United-fans, der gerne så den engelske målmand starte i stedet for De Gea, men Henderson anerkender selv, at det er mere kompliceret end som så.

- Fansene skal huske på, hvad David de Gea har gjort gennem de seneste ni år for klubben. Han har været fænomenal og måske klubbens bedste spiller i den periode. Han burde få en chance til, siger Henderson selv.

Der har været rygter om, at både Chelsea og Tottenham skulle have et godt øje til Henderson, ligesom Sheffield United selvfølgelig også er interesseret i at signe ham permanent.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED