Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:03:2021 20:45
Hemmelige forhandlinger: United øjner to Bundesliga-profiler fra samme klub

De Røde Djævle udviser ifølge The Express interesse i både Leon Bailey og Edmond Tapsoba fra Bayer Leverkusen.


Manchester United scouter den 22-årige Bayer Leverkusen-forsvarer Edmond Tapsoba og har allerede holdt forhandlinger med holdkammeraten Leon Baileys agent, kan The Express afsløre i dagens avis.

Den 23-årige jamaicaner er et af navnene på klubbens liste over mulige forstærkninger til højrekanten, og han er tidligere blevet omtalt som et billigere alternativ til Jadon Sancho, da han næppe skulle koste mere end £40-50 millioner.

De Røde Djævle har derfor taget kontakt for at etablere, hvorvidt Leverkusen-spilleren er åben for at skifte til Old Trafford efter denne sæson.

Helt så langt er det engelske storhold ikke i processen med midterforsvareren Tapsoba. The Express nævner ingen navne, men en højt respekteret fodboldskikkelse i Tyskland skulle have anbefalet den unge forsvarer til United, og sidenhen har klubben scoutet ham intensivt.

Tapsoba anses som en af de mest lovende unge forsvarere i Bundesligaen og har formidable stats for denne sæson, og så er han til at signe inden for rimelighedens grænser, da han har en frikøbsklausul på £44 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED