AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:09:2022 13:14
Helt vildt: Premier League overgik næsten fire andre store ligaer

Premier League-klubberne investerede næsten lige så meget i nye signings som de fire andre store europæiske liga gjorde tilsammen.


Premier League, Bundesligaen, Serie A, La Liga og Ligue 1.

Det er de fem ligaer, der bliver anset for at være de fem absolut største ligaer i Europa.

Men økonomien i Premier League er langt større end de andre fire, og det er dette transfervindue i den grad et godt bevis på.

De 20 Premier League-klubber investerede stort set lige så mange penge i nye signings, som de 78 klubber - fordelt i de fire ligaer - gjorde i sommerens transfervindue.

Transfermarkt melder, at de 20 engelske klubber investerede i omegnen af €2,2 milliarder (16,6 millarder kroner) på nye signings denne sommer. Det er i gennemsnit 830 millioner kroner pr. klub.

De andre fire ligae investerede omkring €2,29 milliarder (17 milliarder kroner) på nye spillere, og der er altså ikke stor forskel.

Nedenfor kan du se, hvor meget der blev investeret i de fire ligaer:

Serie A: €749 millioner

Ligue 1: €552 millioner

La Liga: €505 millioner

Bundesligaen: €484 millioner


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE