Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2020 10:50
Helt ny struktur: Sådan kan Champions League se ud i 2024

UEFA skal i denne uge diskutere et muligt nyt format af Champions League, skriver The Times.


Der har været meget snak om, at flere af de europæiske storklubber vil droppe Champions League og starte deres egen turnering, som skal inkludere de største klubber i verden.

UEFA er ifølge The Times bange for at miste de store klubber, og derfor ser man nu på en ny struktur i Champions League, der vil betyde, at klubber som Liverpool, Manchester United, Barcelona og Real Madrid fortsætter i Champions League.

Den engelske avis erfarer, at UEFA skal holde et møde i denne uge, hvor man skal diskutere et potentielt nyt format af Champions League.

Forslaget lyder på, at de 32 eller 36 hold skal udgøre en liga for sig selv, hvor alle klubber skal spille 10 kampe i alt - fem kampe på hjemmebane og fem kampe på udebane.

Dermed er det ikke alle klubber, der møder hinanden, og de 16 klubber, der befinder sig i toppen efter alle kampe, går videre til knockout-runderne. De klubber, der ender på 17. pladsen og ned til 24. pladsen ryger i Europa League. 

Den klub, der ender på førstepladsen i ligaen, skal møde 16. pladsen, og andenpladsen skal møde 15. pladsen, og sådan fortsætter det. 

UEFA håber på at kunne indføre denne struktur i 2024.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED