AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2019 16:53
Hazards afløser? Barcelona forventer Chelsea-bud på Coutinho

Hvis Chelsea får mulighed for at handle i sommerens transfervindue, vil klubben byde på Philippe Coutinho. Det regner man i hvert fald med i Barcelona-lejren, der ikke er afvisende overfor et salg.


Hvordan erstatter man Eden Hazard?

Det spørgsmål er de formentlig begyndt at stille sig selv i Chelsea-bestyrelsen. Det lader til, at belgieren bliver præsenteret i Real Madrid efter Europa League-finalen senere på måneden. Selvom Christian Pulisic allerede er blevet hentet i Dortmund, er det næppe nok for the Blues.

Gennem længere tid er klubben blevet sat i forbindelse med Philippe Coutinho, og måske er der reel interesse fra Premier League-klubben i den tidligere Liverpool-spiller.

Goal skriver således i dag bestyrelsen i Barcelona forbereder sig på, at der vil være interesse fra Chelsea i løbet af sommerens transfervindue. Og ifølge mediet er der flere af medlemmerne i bestyrelsen, der vil være opsatte på at sælge brasilianeren til sommer.

Den spanske storklub forventer, at der vil lande et bud i mailboksen fra Chelsea, hvis altså the Blues får held med, at den internationale sportsdomstol, CAS, udsætter den transferkarantæne, som the Blues er blevet tildelt af FIFA.

Hvis Chelsea ikke får transferkarantænen udsat, må klubben i stedet nøjes med at erstatte Eden Hazard med folk fra egne rækker, og det kan tænkes, at især Christian Pulisic og Callum Hudson-Odoi vil drage fordel af, at en spiller som Philippe Coutinho ikke havner på Stamford Bridge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED